23.—24. april

Informasjon for kunstnere

Påmeldingen for Oslo Open 2022 er nå avsluttet.

Solveig lønseth i sitt atelier i 2016 foto oslo open
Solveig Lønseth i sitt atelier i 2016. Foto: Oslo Open

Her kommer viktig info vedrørende utfylling av påmeldingsskjema for dere som allerede er påmeldt i 2022:

1. All info må fylles inn to ganger (slik at du har tekst både på norsk og engelsk side). 

2. Join forces og sørg for at alle i atelierfelleskapet skriver adressen likt (med eventuelle punktum, forkortelser etc.) Hvis ikke risikerer dere å bli listet på 7 “ulike” adresser. 

3. All tekst og bilde i påmeldingen må være på plass innen 31.12, slik at profilen er best mulig når juryen skal velge shortlist, og profilene publiseres på nyåret.

4. Besøksprogram, mappevisning og guidet tur
Husk å huke av i påmeldingsskjema om du er interessert i besøk fra våre besøkende kuratorer, og om du ønsker å delta på mappevisning eller i guidet tur. Dette er svært viktig! Hvis du ikke huker av på rett sted vil du f.eks ikke bli vurdert av vår fagjury som en kandidat for å delta på mappevisningen.

5. Åpningstid 12.00 – 18.00
Ved å melde deg på Oslo Open forplikter du deg til å være til stede på din oppgitte atelier-adresse enten lørdag 23. (de med atelier øst for Akerselva) eller søndag 24.april (de med atelier vest for Akerselva) fra klokken 12.00 – 18.00. Dette gjelder alle og er svært viktig at overholdes!

6. Viktige detaljer vedrørende utfylling av påmeldingsskjema
Ta en titt her for å se tips til hvordan du best fyller ut din påmelding.

Hvis du opplever problemer med påmeldingsskjema eller har spørsmål, ta kontakt med andrea.bakketun@osloopen.no eller info@osloopen.no så svarer vi deg så raskt vi kan.

Vi vil åpne påmeldingen til Oslo Open 2023 01.nov – 01.des 2022.