Nyheter

Teamet byverkstedet

Ungdom bryr seg ikke om kunst

På oppdrag for Oslo Open har Byverkstedet sammen med et ungdomsteam fra Bydel Gamle Oslo sett på hvordan vi kan få ungdom i alderen 16-20 til å delta på Oslo Open.

22 september 2020
Anne lise stenseth2

Anne-Lise Stenseth vinner Coast Contemporary Kunstpris 2020

Coast Contemporary og Oslo Open deler for tredje gang ut en felles pris til en kunstner som åpner opp atelieret sitt under Oslo Open og dermed gjør et viktig arbeid i kunstens tjeneste.

21 september 2020
Kunstner Marthe Elise Stramrud tiltrer stillingen som daglig leder 1 juni. Foto: Tove Sivertsen

Marthe Elise Stramrud blir ny daglig leder

Oslo Open er glade for å kunne ansette billedkunstner Marthe Elise Stramrud som ny daglig leder.

14 mai 2020
Janne Talstad. Foto: Kristian Skylstad

Janne Talstad mottar årets hederspris

Oslo Opens hederspris går til en kunstner som har bidratt til å forme programmet til Oslo Open fra starten av. Janne Talstad har blant annet organisert en rekke gruppeutstillinger i atelierfelleskapene hun selv har vært del av – i Pilestredet, Villa Romsås og Olav Ryes plass.

24 april 2020
Sokkedukker ella honeyman novotny

Digitalt mini-mini-BOO!

Her finner du et digitalt, smittefritt mini-mini-BOO! fra lørdag den 18. april og en uke utover! Vi byr på to video-baserte kunstnerworkshops om sokkedukker og brevkunst for barn og unge. Ingen påmelding kreves og vi jobber med materialer du allerede har hjemme. Bli med!

18 april 2020
Kvistmskål

Nominerte til Oslo Opens hederspris 2020

Oslo Open markerer jubileet ved å trekke frem selve grunnfjellet for all visning, formidling, salg og samtale om kunst, nemlig kunstneren og dets atelier.

17 april 2020
Illustrasjon atelier

Atelier Open lar hele fortjenesten av salg gå til kunstnerne

Atelier er en app og nettside som inviterer publikum til visning og kjøp av kunst direkte fra over 300 profesjonelle kunstnere. Nå kutter de all provisjon og lar inntekten gå uavkortet til kunstnere.

17 april 2020
Årets pris er utformet av kunstner Ragnhild Aamås.

Oslo Opens hederspris 2020

Oslo Open ble arrangert for første gang i 2000 og feirer i år 20 år! Årets prisutdeling markerer jubileet ved å trekke frem selve grunnfjellet for all visning, formidling, salg og samtale om kunst, nemlig kunstneren og dets atelier.

17 april 2020