23. - 24.april

Informasjon for kunstnere

Påmeldingen for Oslo Open 2022 er åpen!
Meld deg på i perioden 01.november – 01.desember 2021

Solveig lønseth i sitt atelier i 2016 foto oslo open
Solveig Lønseth i sitt atelier i 2016. Foto: Oslo Open

Kjære kunstnere,

Oslo Open 2021 ble som kjent en pandeminimumsutgave på grunn av Covid-19, året før måtte vi avlyse helt. Derfor gleder vi oss ekstra mye til å invitere til et ordinært arrangement under Oslo Open 2022. Vi håper så mange som mulig av dere som var påmeldt i år prøver på nytt i 2022, samtidig som vi ønsker tidligere og nye deltakere velkommen!

Påmeldingsskjema

Her kommer viktig info vedrørende påmelding:

1. Alle må melde seg på på nytt hvert år.
Websystemet vårt fungerer fremdeles slik at selv om du har vært med på Oslo Open tidligere må du likevel lage ny profil hvert år. Grip sjansen til å oppdatere profilen din, eller kopiér fra din gamle, du finner den her .

2. Oslo Open deler byen i to!
Vi fortsetter å dele byen mellom Oslo øst og Oslo vest slik vi har gjort de seneste årene. Kunstnerne på østsida av elva har åpent atelier på lørdag 23. april og kunstnerne på vestsida av elva har åpent atelier på søndag 24. april. I følge rapportskjemaene vi har mottatt fra dere har dette vært et vellykket tiltak som vi ønsker å fortsette med.

3. Krav til medlemskap i en kunstnerorganisasjon
For å ivareta byens profesjonelle kunstnere stiller vi krav om medlemskap i en fagpolitisk kunstnerorganisasjon for deltagelse. Dersom du er masterstudent eller av ulike grunner ikke er medlem av en kunstnerorganisasjon kan du sende oss en mail om dette på info@osloopen.no . Din påmelding vil da bli vurdert av styret.

4. Besøksprogram, mappevisning og guidet tur
Husk å huke av i påmeldingsskjema om du er interessert i besøk fra våre besøkende kuratorer, og om du ønsker å delta på mappevisning eller i guidet tur. Dette er svært viktig! Hvis du ikke huker av på rett sted vil du f.eks ikke bli vurdert av vår fagjury som en kandidat for å delta på mappevisningen.

5. Åpningstid 12.00 – 18.00
Ved å melde deg på Oslo Open forplikter du deg til å være til stede på din oppgitte atelier-adresse enten lørdag 23. (de med atelier øst for Akerselva) eller søndag 24.april (de med atelier vest for Akerselva) fra klokken 12.00 – 18.00. Dette gjelder alle og er svært viktig at overholdes!

6. Viktige detaljer vedrørende utfylling av påmeldingsskjema
Ta en titt her for å se tips til hvordan du best fyller ut din påmelding.

Hvis du opplever problemer med påmeldingsskjema eller har spørsmål, ta kontakt med andrea.bakketun@osloopen.no eller info@osloopen.no så svarer vi deg så raskt vi kan.