27.—28. april

Barnas Oslo Open presenterer: Digitalt MINI-BOO!

Her finner du et digitalt, smittefritt MINI-BOO! fra og med lørdag den 18. april! Vi byr på to video-baserte kunstnerworkshops for barn og unge: om sokkedukker og brevkunst. Ingen påmelding kreves og vi jobber med materialer du allerede har hjemme. Bli med!

18 april 2020
Sokkedukker ella honeyman novotny

BOO! presenterer:

Sokkedukker – en filmatisering!

Vi inviterer til digitalt figurteater-verksted! Ella er en kunstner som arbeidet med dukker i alle mulige størrelser, og Bård er teaterregissør. De viser på video hvordan en kan gjøre en egen sokkedukke med sokker hjemmefra, og gir tips til hvordan du kan forberede en liten filmscene til figuren din.

Bord1

BOO! presenterer:

Det usette havet – om brevkunst

Har du noensinne sendt et brev til noen? Eller noe du syntes var fint; en gave i posten? Marius og Hedvig er kunstnere som har sendt brev til hverandre lenge. Via video gir de en introduksjon til brevkunst og deres felles prosjekt «The Ocean Unseen» der du sammen med dem kan skape brevkunst.

~

Barnas Oslo Open – BOO! er en egen kunsthelg for barn og unge fra 0 til 18 år. Under Oslo Open arrangerer BOO! vanligvis workshops med profesjonelle kunstnere, på atelier, muséer og visningssted og i rare kroker over hele byen.

I år blir det ikke noe BOO! på atelieret. Men noen Oslo Open-kunstnere jobber for å få til et smittefritt, digitalt MINI-BOO! som du og familien din kan delta på hjemmefra.

Digitalt MINI-BOO! presenterer to workshops for barn og ungdom! “Det usette havet – om brevkunst” med Marius Moldvær og Hedvid Biong, og “Sokkedukker – en filmatisering” med Ella Honeyman-Novotny og Bård Bjørknes.

Ingen påmelding kreves og vi jobber med materialer du allerede har hjemme. For å delta surfer du innom hjemmesiden her lørdag eller søndag 18.—19. april, trykker på play, følger instruksene og voilà – så har du laget din egen kunst.

Varmt velkommen når BOO! goes VIR[tu]AL!