27.—28. april

Det usette havet - om brevkunst

Kunstnerworkshop for barn og unge
med Marius Moldvær og Hedvig Biong

Video-basert hjemmeworkshop
Passer alle aldersgrupper
Du trenger: et frimerke, en adresse og noe du vil sende

17 april 2020


BOO!-workshop: Det usette havet – om brevkunst from Oslo Open on Vimeo.


~~

Akkurat nå sitter mange av oss hjemme. De daglige møtene, samtalene, og måten vi omgås har blitt avbrutt. Vi må kanskje tenke annerledes om hvordan vi møter, kommuniserer og forstår andre.

Har du noensinne sendt et brev til noen? Eller noe du syntes var fint; en gave i posten? Marius og Hedvig er kunstnere som har sendt brev til hverandre lenge. Via video gir de en introduksjon til brevkunst og deres felles prosjekt «The Ocean Unseen» der du sammen med dem kan skape brevkunst som kan starte en samtale gjennom bilder, objekter, tekst og hva enn andre medium du kan tenke deg. Hva ønsker du at den du sender brevet til skal se, føle, og tenke? Er det mulig å uttrykke seg uten ord i ett brev?

Hvilke materialer kan brukes for å lage verk som postes og sendes til en utvalgt mottaker? Med ting fra hjemmet, gaten og butikken begynner vi å bygge et verk, et brev – og begynnelsen på en samtale i brevform.

Om du vil dele bilder eller filmer av brevkunsten du skal sende eller brevkunsten du får tilsendt kan du bruke disse taggene #barnasosloopen #osloopen2020 #detusettehavet #brevkunst

~

Barnas Oslo Open – BOO! er en egen kunsthelg for barn og unge fra 0 til 18 år. Under Oslo Open arrangerer BOO! vanligvis workshops med profesjonelle kunstnere, på atelier, muséer og visningssted og i rare kroker over hele byen.

I år blir det ikke noe BOO! på atelieret. Men noen Oslo Open-kunstnere jobber for å få til et smittefritt, digitalt mini-BOO! som du og familien din kan delta i hjemmefra.

Ingen påmelding kreves, vi jobber med materialer du allerede har hjemme, og det er bare å følge de video-baserte instruksen. Surf inn på Oslo Open sin flunkende nye hjemmeside lørdag og søndag 18.—19. april for å delta.

Varmt velkommen når BOO! goes VIR[tu]AL!