27.—28. april

Newroz-feiring

Lørdag 23. mars kl. 17-21
Anatomigården, Rådhusgata 19, Oslo

Velkommen til Newroz, nyttårsfeiringen, på loftet i Anatomigården. Festen arrangeres av vår samarbeidspartner ØST KUNST.

11 februar 2024
Tekstplakat med teksten Newros // nyttårsfeiring, og et maleri av personer i folkedrakter fra midtøsten som spiller musikk og danser.
Plakat av ØST KUNST

Ikke alle vet at Oslo Open har kontorer i et av byens eldste loft – på Anatomigården. Lørdag 23. mars skal det riste godt i det gamle bindingsverkshuset, for alle er velkomne til en kveld med musikk, kurdisk folkedans og feiring av at våren ankommer!

Dette er en delingskveld, så ta gjerne med deg en matrett eller dessert samt drikke til å dele med fellesskapet.

I 1. etasje vil det være kveldsåpent i utstillingen Daddy’s shoes av Amir Asgharnejad på BO.

Newroz er en feiring av vårjevndøgnet, og markeres i flere kulturer som en start på det nye året. Vi gleder oss til å hilse våren velkommen!

Les mer om arrangementet på Facebook, og register deg for gratis billett her.

En lav gul murbygning sett fra Christiania Torg.
Oslo Open har kontor på loftet i Anatomigården. Foto: Lars Mæhlum

Om arrangøren

Dette er et arrangement av ØST KUNST, en forening som fremmer kunstnere og skaper kunstopplevelser på og fra Østkanten, med spesielt fokus på Groruddalen. ØST KUNST arrangerer kunstutstillinger, workshops og andre arrangementer der kunst, dans og musikk står i sentrum. Fra 2023 har ØST KUNST vært en årlig, fast samarbeidspartner for Oslo Open.

Finn ut mer om ØST KUNSTInstagram og Facebook og kontakt dem på kontakt@ostkunst.no for mer informasjon om programmet eller påmelding

Tilgjengelighet

Anatomigården er et gammelt, vernet bygg med to etasjer, og tilfredsstiller ikke krav til universell utforming. Det er en steintrapp uten rekkverk foran inngangen, og trapper med rekkverk opp til loftet. Det er et lite toalettrom med håndvask i første etasje.

Det er ikke teleslynge i bygget.

Det er ikke parkeringsplass for bil utenfor, men det er mulig å stoppe og slippe av passasjerer rett utenfor inngangen.

Kontakt oss gjerne på info@osloopen.no eller 997 72 534 for spørsmål om tilgjengelighet og tilrettelegging.