17.—18. april

Atelierbesøk med Oslo Open

Hva er et godt atelier og hva betyr det for arbeidet kunstneren skaper? Og hva er drivkraften bak de valgene som blir gjort? Vi møter tolv kunstnere i deres arbeidsrom: atelieret!

Som en del av Oslo Opens pandemivennlige program har vi har denne våren produsert en serie på tolv kunstnerportretter i videoformat. Filmsatsningen «Atelierbesøk med Oslo Open» har premiere lørdag 17. april for å markere at årets atelierhelg er i gang. En ny episode kommer hver lørdag.

Bli med inn på atelieret til Damla Kilickiran!

Damla Kilickiran (f. 1991, Stockholm) er nyutdannet fra Kunstakademiet i Oslo og har tidligere studert ved Kunstakademiet i Tromsø, Södertörns Högskola og College of Printmaking i Stockholm. Nylige utstillinger inkluderer deltakelse på Lofoten International Art Festival (2019); gruppepresentasjonen Steinalderdrømmer på Nordnorsk kunstnersenter, Svolvær (2018); THE SUN SETS AT 17:43 at Akademirommet, Oslo (2019); The Suiters, Momentum på F15, Moss; og soloutstillingene On Sense and Glyphs ved Destiny’s Atelier i Oslo (2020) og Purpur Glimpse ved Small Projects, Tromsø (2017). Hun er straks aktuell med soloutstilling på UKS i Oslo

Følg med utover våren og sommeren for å møte tolv billedkunstnere og kunsthåndverkere, fra de veletablerte til de nyutdannede!

Filmene tilgjengeliggjøres i våre kanaler.