27.—28. april

Oslo Opens nye samarbeid med Atelier

I forbindelse med Oslo Open 2017 igangsetter vi et nytt prosjekt med fokus på salg av kunst direkte fra kunstnerens atelier. Som et ledd i dette samarbeider vi med Atelier, som lanserer en testversjon av en ny app i forbindelse med årets festival. Denne nye digitale plattform gjør det mulig for kunstnere å presentere verkene sine og invitere til visning og salg direkte fra sine atelier.

16 april 2017
Atelier 2018

Atelier er en digital plattform som vil åpne opp og bedre tilgangen på det store mangfoldet av kvalitetskunst som skapes i kunstnernes arbeidsrom. Ved å gi kunstnerne mulighet til å presentere verkene sine og invitere til visning og salg direkte fra sitt arbeidsrom ønsker Atelier å bidra til et rikere og mer dynamisk kunstmarked med større bredde i både pris og uttrykk.

Ønsker du å kjøpe kunst under Oslo Open tar du direkte kontakt med kunstneren eller bruk appen Atelier. Om du samler, ønsker å starte å samle kunst eller bare helt enkelt blir forelsket i et verk –benytt anledningen!

Atelier består av Mikael Hegnar, Erland Wienke, Hallgeir Knutsen, Ruben Steinum, Markus Eckbo Endresen og Christian von Hanno.

Oslo Open vil også invitere til en samtale rundt temaet salg av kunst direkte fra kunstnere på lørdag 22. april kl. 14 i Anatomigården på Rådhusgata 19. Dette arrangementet er som alt annet på festivalen gratis og åpent for alle. Jeg vil rette en stor takk til alle som deltar i denne samtalen; Ruben Steinum, Aslak Høyersten, Kjersti Solbakken og Anne Szefer Karlsen.