27.—28. april

Nye ansatte og jury for 2019

Kulturrådet har innvilget støtte til et toårig gjestekuratoropphold for å videreutvikle barnefestivalen BOO! – Barnas Oslo Open og 1. desember ønsket vi Tove Posselt velkommen til sin nye stilling! Det er også med glede vi ønsker Andrea Bakketun velkommen inn i vår stab som ny prosjektkoordinator!

4 desember 2018
Ansatt tove posselt
Tove Posselt, foto: Signe Fuglesteg Luksengard, 2019

Tove Posselt er en svensk kunstner og kurator. At Tove ser seg selv som en kulturell diversearbeider gjør henne ikke til en mindre kompetent kurator, snarere det motsatte. Med bakgrunn fra en majoritet av Norges arkitekthøgskoler og ferdigheter innen de fleste områder kommer hun til å være et fint tilskudd til staben. Tove er en del av teamet bak kunstnerdrevne Galleri Box i Göteborg og har også arbeidet som prosjektkoordinator for 0047 i Oslo. Velkommen Tove!

Ansatt andrea bakketun
Andrea Bakketun, foto: Signe Fuglesteg Luksengard, 2019


Andrea Bakketun er en norsk billedkunstner basert i Oslo. Hennes praksis involverer installasjoner, skulpturer og videobasert arbeid, men også en fin kuratorisk praksis, blant annet med prosjektet Five Thousand Generations of Birds. Hennes forankring og kjennskap til Oslos kunstscene og erfaring innen prosjektutvikling, administrasjon og logistikk gjør henne til et viktig tilskudd til teamet. Velkommen Andrea!

Den eksterne juryen for 2019 har også blitt valgt. Kunstnere Ingrid Lønningdal og Hedda Grevle Ottesen, samt Joakim Borda-Pedreira skal velge ut kunstnere som skal delta på mappevisninger med besøkende kuratorer under Oslo Open 2019.