27.—28. april

Workshop: Paint, sip and socialize

Lag akvarell-collage og maleri med Julius Karoubi og Kim Andreas Roland Berger.

For deg som er 18+, lørdag 22. april kl 17-19 på Einar Granum Kunstfagskole

11 april 2023
En trapp med malerier på veggene.
Foto: ØST KUNST

Delta på workshop

Meld deg på her for å sikre deg plass (Gratis).

I denne workshopen får du lage maleri og collage på vegger og vinduer i Einar Granum Kunstfagskole. Du blir en del av utstillingen på Granumfestivalen! Sammen med kunstnerne Julius Karoubi og Kim Andreas Roland Berger, jobber du med tematikken til årets Granumfestival: Futuristica. I løpet av to korte og intensive timer blir rommet til en utstilling som åpner samme kveld kl 19.00.

22. april arrangeres den årlige Granumfestivalen, med flere utstillinger, musikk og bar. Inngang til Granumfestivalen er gratis for workshopdeltakerne.

Granumfestivalen

Granumfestivalen er en årlig kunst- og kulturfestival som arrangeres av studenter ved Einar Granum Kunstfagskole. Årets festival byr på studentutstillinger, lokal live musikk, salg av studentproduserte tegneserier og vintage-klær, krokitegning med modell, ansiktsmaling for små og store, kafé dagtid og bar på kvelden.

Fra kl 14-19 er Einar Granum åpent for barn, voksne og familier.

Kveldsarrangementet med 18 års aldersgrense fra kl 19-03.

Illustrasjon
Granumfestivalen 2023. Plakat av Sondre Sjølie.

Om samarbeidet

I år samarbeider Oslo Open, Einar Granum Kunstfagskole og ØST KUNST om aktiviteter for barn, unge og voksne. Vi har som felles mål at alle skal ha mulighet til å skape og å oppleve kunst. Vi vil bidra til å senke terskelen for å bli en del av kunstfeltet, for fremtidens kunststudenter, kunstnere og publikum. Lørdag 22. april kan du besøke åpne atelier under Oslo Open, delta i utstillinger, konserter og aktiviteter under Granumfestivalen, og være med på workshops og konsert på Barnas Kunztdag, i regi av ØST KUNST.