17.—18. april

Nye ansatte og jury for 2020

Den 1. desember ønsket vi Marie Saxeide og Mimmi Mattila velkommen inn i vår stab som prosjektkoordinatorer ved Oslo Open. Sammen med Andrea, Marianne og Tove, vil Mimmi og Marie sørge for at Oslo Open 2020 blir både en velorganisert og morsom affære for alle involverte.

13 desember 2019
Ansatt mimmi mattila
Mimmi Mattila, foto: Signe Fuglesteg Luksengard, 2019

Mimmi Mattila (f.1987) er en finsk kunstner som har vært bosatt i Oslo i 10 år. Hun har en MFA fra Kunsthøgskolen i Oslo, avdeling Kunstakademiet fra 2014. Når hun ikke jobber med sin egen kunstneriske praksis som involverer skulptur og installasjon med en tilknytning til språk, kan man finne henne bak baren på Khartoum Contemporary Art Center.

Ansatt marie saxeide
Marie Saxeide, foto: Signe Fuglesteg Luksengard, 2019

Marie Saxeide (f.1994) er en norsk kunstformidler og skribent. Hun har en mastergrad i estetikk og kultur fra Aarhus Universitet og er spesialisert innen kritisk samtidskunst og institusjonskritikk som gjør henne til et fint tilskudd til staben. Marie arbeider også som kunstformidler ved Astrup Fearnley. Tidligere har hun vært prosjektleder for utstillingskonseptet Punktet og vært involvert i Unge Kunstneres Samfund som praktikant.

Den eksterne juryen for 2020 har også blitt valgt ut. Ragnhild Aamås, John K. Raustein og Vibeke Hermanrud skal sørge for å velge ut kunstnere for mappevisninger med besøkende kuratorer under Oslo Open 2020.