27.—28. april

Atelier Open lar hele fortjenesten av salg gå til kunstnerne

Atelier er en app og nettside som inviterer publikum til visning og kjøp av kunst direkte fra over 300 profesjonelle kunstnere. Nå kutter de all provisjon og lar inntekten gå uavkortet til kunstnere.

17 april 2020
Illustrasjon atelier
Foto: Atelier/Mockuuups

Oslo Open har samarbeidet med Atelier Open siden oppstarten i 2017 og ser med glede at at samarbeidet har økt omsetning av kunst under Oslo Open.

🔥🔥🔥 Nå er det viktigere enn noensinne å støtte opp om kunstnerne og deres livsgrunnlag! Det kan DU gjøre ved å besøke kunstnere online.

Siden vi ikke får mulighet å besøke atelieret i år, oppfordrer vi alle å oppsøke kunstnerne via Atelier, og støtte opp om direktesalg fra atelieret!

- På grunn av koronakrisen er utstillinger avlyst og betalte oppdrag kansellert. Det er nå viktigere enn noen gang å støtte de lokale kunstnerne. Vi håper mer oppmerksomhet rundt kunstnerne i tjenesten kombinert med økt fortjeneste per salg vil hjelpe kunstnere som nå er i en svært vanskelig situasjon. I tillegg tilbyr vi nå gratis levering i Oslo og Bærum, sier medgründer og daglig leder i Atelier Open, Christian von Hanno.

Christian von hanno
Christian von Hanno, daglig leder og medgründer av Atelier. Foto: Christian von Hanno/Atelier