BOO! for barn og unge

Barnas Oslo Open – BOO! er en egen kunsthelg for barn og unge, og arrangerer workshops av og med Oslo Open-kunstnerne. Under BOO! får de mellom 0 og 18 år sjansen å oppleve et variert, morsomt og interessant tilbud spredt over hele byen.

I vente på BOO! 2021 kan du fortsatt nyte 2020 års digitale MINI-BOO!, som du finner om du scroller deg ned på Nyhetssiden eller på Oslo Opens Vimeo.

Ignatwiig oceandrumensemble elisemacmillan mellomstasjonen 2019
OCEAN DRUM ENSEMBLE med Elise Macmillan, 2019

Alle workshops er gratis og kanskje får du med deg noe du har laget hjem!

Du som deltar på BOO! får en god smakebit av kunstnerens verden gjennom å skape egne arbeider sammen med profesjonelle fotografer, malere, skulptører og så videre! Alle kurs er utarbeidet av kunstneren som arrangerer de, og årets program byr både på BOO!-klassikere og nye opplevelser.

Alle aldersgrenser er veiledende og vi er ikke strenge :)

Scroll nedover og se om du finner noe du liker!

Sånn her melder du deg på:

Arrangementene har påmelding og drop-in (hvis det er ledige plasser). Vi anbefaler å melde seg på slik at dere er sikret plass. Vi oppdaterer fortløpende nedenfor dersom et kurs blir fullt.

Meld deg på ved å sende en mail merket med NAVN PÅ ØNSKET KURS til formidling@osloopen.no. Inkludér ANTALL deltakere, NAVN og ALDER, telefonNUMMER til foresatte, samt ønsket TIDSPUNKT. Du vil motta en bekreftelse fra Oslo Open.

NB. Vi ber deg være nøye med å informere oss på mail dersom du IKKE kan delta likevel, uansett hvor tett på kursstart det er. Barnefestivalen er gratis og det er viktig at ingen mister muligheten til å delta på grunn av fulle workshops hvis det i virkeligheten er plasser til overs. Vi takker for dette på forhånd!